dimarts, 19 d’abril del 2011

L'aniverari de la Sofi

Un aniversari i un sopar ple de cosetes per explicar.... 
El dissabte, coincidint amb el primer clàssic, vam anar d'aniversari, la Sofi celebrava els seus 29 anyets. Així doncs feia falta un pastís! 
Vam decidir anar sobre segur: Un Russ del “Colmado Baró” faria el fet de bon grat. 
El Russ és un pastis boníssim on l'ingredient principal són les avellanes de Reus, el fruit sec per excel·lència a les nostres terres. Us recomano que el proveu, passa sense gana, tan a l'estiu com a l'hivern, és un postre deliciós i com a pastís d’aniversari fa el fet.
Però ens faltaven unes bones espelmes!!! Ja sabíem d’altres aniversaris que a “Cal Padreny”, una de les pastisseries de la ciutat de tota la vida, venien unes espelmes gegants amb el número, super xules! Així que vam decidir anar a provar sort. Faltava el 9! Però ens van donar una solució que em va encantar! Espelmes de xocolata! Tenen tots els números i el millor de tot és que es poden menjar i estan boníssimes!
Però les sorpreses encara no s’havien acabat. A l'arribar a casa la Sofi ens estava esperant un croissant enorme! Els fan a “Cal Llengüet”, un forn de pa també molt conegut de la ciutat, on en fan per a tots els gustos: de xocolata, de pernil dolç i formatge o, com el nostre, de pernil dolç, formatge, enciam, tomàquet i olives i, per aquells que prefereixin el típic croissant també el pots demanar sense res, i menjar-te un super croissant! Això si, ull amb les calories! Us ho recomano per a compartir.

Us deixo unes imatges perquè aneu fent boca


El Super Croissant!!!


Espelmes de Cal Padreny i Rus del Colmado Baró 




FELICITATS SOFI!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada