dilluns, 26 de setembre del 2011

Ja tenim lleteria a Reus! La Granja Armengol


El passat dijous 22 de setembre va obrir les seves portes la Lleteria Granja Armengol a Reus. Concretament la botiga forma part d’una petita, però cada vegada més àmplia, cadena de productes làctics que, amb Reus, ja són 15 les botigues que Granja Armengol té repartides pel territori català. Al cap davant d’aquest projecte hi trobem dos reusencs que han apostat per aquest concepte de comerç especialitzat i de qualitat i oferir els seus productes a la nostra ciutat.
Granja Armengol Reus està situada en un petit però lluminós local al Carrer Ample, 39, abans d’arribar a la Plaça del Victor. Una vaca ens dona la benvinguda només al entrar i a dins, les neveres repletes de làctics de tot tipus. Iogurts naturals, desnatats, en envàs de vidre de 125, 260 i 400 grams en uns potets delicats, de diferents gustos: els típics com els de maduixa o llimona i d’altres més originals com taronja, nabius, plàtan, avellana, o cafè! Tot un assortiment per escollir. Crema catalana, flams de vainilla, ou, mató, maduixa, formatge de cabra...Mousse fins i deliciosos d’albercoc, avellana, tiramisú, xocolata...Mató en envasos des de 100g a 2 kg o en crema, els Petits Armengols, per als petits de la casa, formatges de vaca, de cabra, d’ovella, fresc. I saboroses llepoleries: xocolates, pastissos i mels. Ah! I per suposat llet, llet fresca, llet fermentada (lactus), mantegues, nata, quèfir i batuts. Tots els productes estan elaborats de forma totalment artesana i són 100% naturals i, us puc garantir que estan deliciosos!
Jo vaig tenir el plaer de veure com els productes anaven marxant de les neveres que anaven buidant-se, ja el primer dia, i com no parava d’entrar i sortir gent, mentre algun curiós treia el cap per la porta a veure que s’estava coent dins....
Evidentment no podia marxar amb les mans buides! Tot allò s’havia de provar...Crema catalana, mousse de xocolata, iogurt de cafè, xocolata amb gerds i pastís de formatge amb nabius, tot va fer cap al meu cistell.





Ja he anat provant els productes que vaig adquirir i tot boníssim! Em queda pendent l’enorme iogurt de cafè que segurament no passarà de demà, així que la setmana que ve tornarem a fer una visita a la Granja Armengol!
Una recomanació, doneu-vos un plaer i proveu el pastís de formatge...increïble!!!




  
I podeu seguir-los al Facebook     

3 comentaris:

  1. Guapa, quina bona pinta! Esperem que n'obrin alguna a prop de casa!

    ResponElimina
  2. Ja saps que pots venir a Reus sempre que vulguis!!

    ResponElimina
  3. Dilluns mateix vaig a buscar-hi alguna coseta!! ;-))

    ResponElimina