dilluns, 31 d’octubre del 2011

Aprenent costura amb l’Olivia Garzón


Aquest setembre vaig decidir submergir-me en el món de la costura amb l’objectiu d’aprendre a fer-me aquelles peces de roba que de vegades apareixen a l’imaginari i que per més que busquis, no trobes en cap botiga. I, perquè no, aprendre a cosir un botó, que sempre va bé.
Així que començant des de zero, ja que les meves nocions de sastreria es reduïen a la mínima expressió, ja fa dos mesos que això de cosir no se’m fa tan estrany...

Quasi per casualitat, vaig descobrir que existia a la nostra ciutat una Escola de Moda dirigida per la dissenyadora Olivia Garzón, que alhora dóna nom al centre. Allí és on realitzo el curs de costura, que consta d'un any en el qual comences des del principi i surts fet un artista de l'agulla...o ho hauries! Ja veurem...
A la classe som un grup de 8 noies i un noi que ens ho passem bé alhora que anem aprenent cada dia alguna cosa nova. Aprenem a prendre mides, diferents puntades a mà i a màquina, a fer butxaques, cosir cremalleres, que no es gens fàcil, reconèixer teles i teixits, utilitzar la màquina plana i overlock i a elaborar patrons de diferents peces de roba: faldilla, pantalons, cos i mànigues així com les infinitats de trasformacions que pots arribar a fer.
Ara que ja fa dos mesos que assisteixo al curs (dos dies per setmana, 3 hores/dia), ja puc dir que tinc la meva primera faldilla “DIY”, no és una gran meravella, però això serà el principi!


A Escuela de Moda Olivia Garzón, a part d’aquet curs, també ofereixen altres cursos, monogràfics i tallers que us poden interessar: disseny de moda, patronatge industrial, estilisme, tocats, formació per a dependentes, flors de tela, taller de bosses i complements amb feltre, reciclatge de roba, tan per adults com joves o nens.
A part de tot això, també ofereixen servei de modisteria, assessorament protocol·lari, confecció exclusives tan individual com per a grups: gimnàstica rítmica, ballet, teatre, etc.
Ja us aniré explicant els meus progressos! És genial i m’ho passo molt bé. Realment l’Olivia és molt bona professora i el curs és molt complert. Si us animeu ara al gener obren nou període de matriculació i al desembre monogràfic de tocats! Us garanteixo una experiència genial!






Enllaços d'interès:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada