dilluns, 6 de febrer del 2012

Fred en daurat


Molt oportuns els de TVE emetent, com a pel·lícula de la setmana d’aquest diumenge, El Día de Mañana. Després de l’exageració del fred siberià, l’alerta pel temporal: que no sortíssim de casa un cop passades les 3 de la tarda, i que els pares anessin a recollir la canalla a escola 4 hores abans de l’hora de plegar. No sigui cas que els cotxes es quedessin atrapats en la neu, i es repetís l’experiència de la Barcelona nevada de fa 2 anys però en una escala major, i quedés tot el país col·lapsat. El colofó final l'ha donat la televisió pública de l’Estat amb aquesta pel·lícula que té com a fil conductor un canvi climàtic que deixa congelat bona part dels EEUU, sort que quasi sempre són els americans els únics afectats del planeta en qüestió de desastres d’aquest tipus i, evidentment els encarregats de salvar el món...
Bé, la realitat de Reus i rodalies és que sí, realment sí que ha fet fred, i segons la previsió, continuarà fent-ne durant els pròxims dies. El fred és una cosa que no m’agrada gens, gens ni mica, prefereixo morir-me de calor, que experimentar aquesta sensació de pessigolleig constant a la majoria de parts del meu cos i de no sentir-me ni els peus ni les mans, que pel fred van adoptant un color vermellós tirant a morat. Capes i més capes de roba que fan que quan entres en un lloc on la calefacció va a tot drap, necessitis almenys una cadira extra per vestir-la amb allò que tu et vas traient de la calor que sents. I tot això només pot donar un resultat: un refredat com una casa!
Però bé, també hi ha una part positiva: hi ha molts complements i indumentàries que no portaríem si no fes fred, i alguns molt divertits que almenys a mi, em fan oblidar la mala sensació que em provoca la gelor. I segur que a molts també us passa, o sinó digueu-me: no us fa il·lusió estrenar un abric nou? O una bufanda? O un jersei de llana? Segur que sí.
Per combatre la sensació de fred però, no hem d’oblidar els complements: uns bons guants, una bona bufanda i alguna cosa per tapar-te el cap i les orelles.
La meva última adquisició va per aquí, uns complements pel fred originals i d’última tendència: uns guants de pell i un gorro divertit amb una bola gran a l'extrem superior, i estampat amb "topos" de color daurat. El daurat que aquest hivern està més de moda que mai. L’or, la tonalitat del metall més valuós està present en peces de roba tan de dia com de nit, en complements per combinar amb el clàssic negre i, també en maquillatge, pinzellades d’or per aportar lluminositat.
Els guants i el gorro són d’una de les botigues amb més estil de la ciutat: Atenea. Una petita botique d’estil elegant, sofisticat, glamurós i femení situada a la Raval Jesús, número 15. Però d’Atenea ja en parlaré més endavant que aquesta botiga mereix un post sencer. 




3 comentaris:

  1. Ens encanten els teus posts!! Dones vida a la ciutat i això mola... Encantades de seguir-te... Somriures i més somriures en aquests dies gèlids.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Smile Felt, encantada estic jo de que em seguiu!!!

      Elimina
    2. Sens dubte, seguir blogs de la ciutat és lo millor i sapiguer que hi ha gent que parla de moda, complements i demés; encara més.... Ja et passaràs pel nostre blog quan vulguis... Estariem encantades!!

      Elimina