divendres, 16 de març del 2012

Inauguració Anhel


El divendres passat es va inaugurar a Cambrils una nova boutique de moda femenina, Anhel.
La boutique està situada en ple centre comercial i turístic del poble mariner que tenim al costat de casa, concretament, al Carrer Drassanes, 6
Va ser una grata sorpresa rebre la invitació per assistir a aquest esdeveniment, seria la primera inauguració a la qual assistiria com a blogger de L’Aparador de Reus, quina emoció!! No hi podia pas faltar.
Va esdevenir una experiència extraordinària! Glamour, bon gust, sofisticació, originalitat i tot pensat fins a l’últim detall, en definitiva, el que podríem qualificar com “tot un èxit” per la botiga i per l'empresa organitzadora de l'acte, Evenium. Una inauguració d’una botiga de moda aparentment sense peces de roba. Si és cert que s’intuïa que es tractava d’una botiga de roba, pels quatre maniquins situats al fons de la boutique, però a mesura que anaves contemplant al teu voltant, tot estava ple de pinzellades del què aquell comerç seria a partir de l’endemà: catàlegs de les diferents firmes repartits acuradament per diferents punts del local, models que s’anaven canviant de look cada cert temps mostrant-nos alguna de les propostes, mesclant-se entre els assistents a l’acte i posant al photocall, i un original càtering inspirat i dissenyat expressament per aquell esdeveniment. Sirco, l’empresa encarregada del càtering, va realitzar una conjunció entre disseny, moda i gastronomia, inspirant-se en els dissenys d’algunes de les firmes de la boutique, aconseguint uns aperitius excel·lents, tant a la vista com al paladar. Apetitius acompanyats d’uns cartells amb il·lustracions de dissenys de tres de les firmes: Aílanto, Paul & Joe i Tara Jarmon realitzats per Elisabet Díez Rodríguez, Anduluplandu. A tot això, no hi podia faltar un bon vi per degustar, Ètim, DO Montsant, de la Cooperativa de Falset Marçà que el mateix divendres va ser distingit amb el Berliner Gold d’Alemania, un vi també de moda, molt apropiat per l'ocasió. I per finalitzar un regalet per les assistentes a l’acte, una preciosa flor rosa fúcsia, acompanyada d’una invitació a un taller a càrrec d’una Personal Shopper.



Anhel és una boutique, propietat de Carme Álvarez, que vol marcar la referència de la moda a la província oferint moda actual de marques i dissenyadors reconeguts a nivell mundial, de qualitat i disseny, per vestir amb estil una dona sofisticada, elegant i cosmopolita, a través de la combinació de colors i la geometria de les formes d’Aílanto, la feminitat i l’estil retro de BDBA, la senzillesa atemporal amb tocs contemporanis de Filippa K, el romanticisme fresc i colorit de Paul & Joe, l’estil easy chic i les línees pures de Sita Murt, els creatius estampats i l’estil bohemi de Stella Forest i l’estil lluminós i refinat del chic parisenc de Tara Jarmon.  






















La moda més actual i distingida en una botiga lluminosa de decoració minimalista, però amb elements que aporten més calidesa, com les butaques de l’entrada sota un gran llum de forma exuberant, formada de grans pètals blancs, que m’atreveixo a dir que és tracta del model Discocó, un dels best-sellers de la marca Marset creada per Christopher Mathieu.
Ja veieu...lo más de lo más! Una referència pel shopping a tenir en compte.   
Moltes gràcies Maria, Noemí i Carme per l’experiència! 






                           




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada