dimecres, 2 de maig del 2012

Ja tenim botiga Geox a Reus


Geox arriba a Reus de la mà d’una sabateria de tota la vida, Calçats Bastida.
Calçats Bastida neix a Reus durant la primera meitat del segle passat a través del comerç situat al Carrer de la Galera on, actualment encara tenen la botiga més coneguda. Un comerç de caràcter familiar actualment regentat per Montserrat Bastida i anteriorment pel seu pare, que ja des del seu inici no ha parat d’innovar, actualitzar i modernitzar, obrint diversos establiments especialitzats en calçat multimarca i oferint les tendències més actuals en cada moment.
No era difícil intuir que aquesta nova botiga pertanyia a aquesta família reusenca, tan per la localització com per la seva iniciativa, i pel fet que al mateix temps de l’obertura de Geox, el passat 13 d’abril, l’actual botiga de Reus, situada al Carrer de la Galera, 13 també ha experimentat un canvi, unint en el mateix local Calçats Bastida, calçat per adult, i Peuets, de calçat infantil, aquesta última cedint el seu espai a la franquícia de calçat italià.
La prestigiosa marca Geox ja formava part del repertori de marques que oferia Bastida, però ara, han decidit apostar-hi fort, obrint aquesta botiga exclusiva. Una marca molt seria, i que durant els últims anys ha anat modernitzant-se i consolidant-se com una de les principals marques de calçat, oferint el reconegut, “calçat que respira”, un calçat còmode i de qualitat, que està abandonant cada vegada més les línies clàssiques que el caracteritzaven, per oferir un calçat modern i més actual.
Amb la franquícia, la família Bastida, oferirà un àmplia gamma de models de la marca tant per adult com per a nens, alguns dels quals exclusius, que només podrem trobar en aquest tipus de comerç.
A casa, ja tenim uns quants parells de sabates d’aquesta firma, i la veritat és que a l’hora d’anar a comprar unes sabates, Geox és una de les marques que tenim més presents, perquè el resultat que donen és molt més que satisfactori. Precisament, ja hem fet la nostra inauguració particular d’aquesta botiga, concretament va ser la meva parella que deixant-se aconsellar per una servidora, va adquirir un parell de sabates de la nova col·lecció, molt còmodes, de disseny actual i multi-ocasions.  
Per la meva part, esperaré a retrobar-me amb les meves peces estiuenques que encara descansen dins a caixes i bosses i, analitzar quines sabates em fan falta aquesta temporada, tot i que ja vaig divisar alguna sabata que encaixaria perfectament amb la meva col·lecció! 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada