diumenge, 7 d’octubre del 2012

Els Premis Blocs Catalunya de Reus


El divendres passat es va dur a terme l'acte de lliurament de la cinquena edició dels Premis Bloc Catalunya 2012, organitzat per Stic.cat. Uns premis molt especials per als reusencs, ja que no només la nostra ciutat, concretament l'Auditori Antoni Gaudí de Fira Reus, es convertia en l'escenari en el qual es donarien a conèixer els millors blocs de la nostra terra, fets per la nostra gent i escrits en la nostra llengua, sinó que a més, entre els 31 blocs finalistes, 4 reusencs optaven a aquests premis: Rosa Baró, amb el seu bloc de dietètica i nutrició, http://rosabarodiet.blogspot.com  Marc Busquets, amb el seu bloc d'esports, http://blocs.tinet.cat/alcontracop; Marta Aubà amb el seu bloc de literatura, http://trossetsdelquepenso.blogspot.com; i Josep Baiges, amb el seu Món de Reus, www.elmondereus.cat.
Un acte ple de tecnologia: càmeres, mòbils d'última tecnologia i tauletes, que tot sigui dit, tenia el seu punt freak...Començava a les 20h amb els parlaments propis d'un acte d'aquestes característiques, en els quals el regidor d'innovació, empresa i ocupació, Marc Arza, va fer un discurs de benvinguda carregat de 2.0 i definint Reus com una ciutat TIC.
I començava el lliurament...guanyador en la categoria associacions, entitats i organitzacions sense afany de lucre per el Bloc de la Fageda...mentre, piulades i més piulades #pbc12...i arribava un dels punts més emocionants de l'acte...guanyador de bloc professional en la categoria de cuina, gastronomia i enologia per a...Rosa Baró Vilà Dietista Nutricionista!!! Emoció, eufòria i nervis van explotar, o com va descriure Guillem Ramos-Salvat (@ramonssalvat) en una de les seves piulades: "la claca reusenca embogeix amb el primer premit que es queda a casa", mentre la Rosa, que dedica el bloc a aconsellar-nos de com alimentar-nos millor i com viure de forma saludable, caminava a recollir el seu guardó de mans de l'expresident del Parlament, Ernest Benach.  


Però encara quedaven 3 reusencs a l'expectativa. No hi va haver sort en la categoria d'esports, ni en la de literatura, però...venia el torn de revelar el nom del premiat en bloc personal de la categoria política, economia i societat, que com no podia ser d'una altre manera, va recaure en El Món de Reus de Pep Baiges, i la claca va tornar a embogir, un altre premi que es quedava a casa, i quina casa!!! 



I després, amb un estat més relaxat varem acabar de viure l'acte que va concloure amb una fotografia de tots els premiats, seguit d'un aperitiu per fer quatre fotografies més, i intercanviar d'impressions. 


Merescudíssims els premis! però serà una opinió esbiaixada? Jo crec sincerament que no, sinó jutgeu-ho vosaltres mateixos...
Moltes felicitats a tots els premiats i en especial als reusencs, Rosa i Josep, dos grans professionals i excel·lents blocaires!  

Podeu veure el llistat de tots els blocs premiats en els següents enllaços:

I llegir-ne noticies relacionades a:
Reus Directe: http://www.reusdirecte.cat/cat/notices/2012/10/els_reusencs_rosa_baro_i_josep_baiges_premiats_a_la_v_edicio_dels_premis_blocs_de_catalunya_22406.php


______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus pel Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada