dijous, 20 de desembre del 2012

Piu Piu Vintage


Avui escric sobre una nova botiga que va obrir les seves portes a finals de setembre. Es tracta de Piu Piu Vintage, una petita i encantadora botigueta de complements i bijuteria artesanal de colors llampants situada al Passeig Misericòrdia, quasi al xamfrà amb la Plaça de la Pastoreta.
De seguida que me'n van parlar vaig anar-hi a donar un cop d'ull i vaig veure ideal parlar-ne a la crònica del número de novembre de la NW la Revista de Reus.
Rosana Sánchez, interiorista i ara propietària d'aquest comerç ofereix peces delicades, dolces i divertides, regals originals i complements diferents realitzats en diversos acabats com metall, tela o vindre. Penjolls, braçalets, arracades, anells, fulards, carteres o bosses de mà, totes peces influenciades per l’estil “vintage”.  I tot a uns preus molt assequibles! Genial per fer un regal aquestes festes.
A més, a Piu Piu Vintage trobem una bijuteria molt especial, dissenyada sobre Reus, amb creacions exclusives de la Prioral, la Mulassa o la Rosa de la ciutat. Exemple d’aquest és el meu collaret nou, que a simple vista ja és una preciositat però porta un detall del tot reusenc: el nostre campanar!










Ara a més, Piu Piu Vintage el pròxim 23 de desembre realitzarà un sorteig. Per participar-hi només heu de fer el següent:
  1. Ser fan de la pàgina de Facebook de Piu Piu Vintage (aquí)
  2. Deixar un comentari a l’entrada que trobareu referent al sorteig
  3. Compartir la fotografia de l’anunci del sorteig al vostre mur.



No oblideu participar-hi! El regalet val la pena. I si voleu lluir peces tan xules com el meu collaret ja sabeu, passeu i descobriu Piu Piu Vintage

______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada