dimarts, 8 d’octubre del 2013

Un nou concepte de benestar: Ictioterapia (Fish Spa)

El dissabte passat vaig tenir el plaer de gaudir d’una secció d’Ictioterapia, que segons dieu és el tractament més natural i ecològic del moment per a la cura de peus i mans, gràcies a un nou Centre Wellness que va obrir les portes a Reus el passat mes de juliol: LasTermas de Ruham.  
Avui escric sobre un centre de bellesa poc convencional, amb uns tractaments innovadors i una proposta diferent. Una mescla entre un centre de bellesa convencional i un spa, on el relax, la diversió i els tractaments de bellesa i benestar més avançats, combinen a la perfecció. Las Termas de Ruham està situat al Raval de Santa Anna, 26  (al local on hi havia la Boutique del Tacón abans de traslladar-se al Carrer Major). Ofereixen tractaments de bellesa de tot tipus: manicures, pedicures, maquillatges, mesoterapia, fotodepilació, presoterapia... però potser el que cal destacar més d’aquest centre és la innovadora Ictioterapia, un nou enfocament per la cura de les nostres mans i peus on els protagonistes són uns petits peixets anomenats Garra Rufa.









Com us deia, ja he pogut gaudir d’aquest innovador tractament, concretament d’una secció de “Fish Pedicure” que consistia en el següent:
Primer de tot, i un cop descalçada, em dirigeix-ho a la Sala "Wellness Lounge Spa" una sala moderna, futurista i de línies minimalistes, d'ambient relaxant i una tènue lluminositat blava, elements que creen una atmosfera elegant i avantguardista, on els peixets s’estan dins les seves peixeres situades en una part de l’estança, mentre a l’altre extrem, hi ha unes butaquetes il·luminades amb una pica situada als peus, destinades als altres tractaments i, a la primera part de la secció de la que us parlo avui: la neteja dels peus i la preparació prèvia a la immersió.   






Seguidament arribava l’hora de la veritat: us he de confessar que al principi l’idea de posar els meus peus en una peixera plena de petits animalons no em feia gaire gràcia, i tot i el convenciment que m’agafaria un atac de pessigolles, la cosa va anar millor del que em pensava, de fet, molt millor! És curiós veure que només al submergir el peu dins de l’aigua aquests petits amfibis sense dens, corren cap a ell en busca, pel que sembla, de la seva llaminadura preferida. D’aquesta manera, s’encarreguen de succionar delicadament les cèl·lules mortes de la pell deixant-la suau, sana i neta, al mateix temps que aporten una substància anomenada anthracina de propietats regeneradores i curatives. I mentre ells fan la seva feina, allí estic jo, intentant relaxant-me, observant com els peixets s’ho passen d’allò més bé amb els meus peus i gaudint d’un cocktail i un deliciós macaron. Per uns moments t’oblides que ets a Reus, t’oblides de la feina, dels problemes i de qualsevol preocupació i t’autotransportes mentalment a una escena de la mítica sèrie “Sex in New York”. 







Una experiència increïble que s’acaba amb el secat i el massatge hidratant, en el meu cas, de crema de cireres. El resultat: una sensació de lleugeresa i suavitat especial, perfecte per aguantar tota una tarda de shopping o el que convingui!


Però a més, descobreixes que no es tacta d'un experiència individual, sinó que també pots gaudir del centre i de tots els seus tractaments de la carta en forma de festes privades, acomiadaments de solter o qualsevol altra celebració
¿Que us sembla fer una reunió amb amigues al Termas de Ruham, gaudir d'una sessió de "Fish Spa" i prendre's una copa de cava, un refresc o un cocktail alhora que fas la xerradeta, navegues per internet o jugues al Sing Start? 

Moltes gràcies Maica i Sonia per la vostra invitació, i a tot l’equip de Las Termas de Ruham pel tracte rebut, ens veiem molt aviat! 


Recordeu que estem de sorteig aquí
_____________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook | Bloglovin'Instagram

2 comentaris:

  1. Ohh! Doncs té molt bona pinta aquest lloc! I si dius que es tan agradable la experiència, valdrà la pena provar-la :) Si que sembla digne d'un episodi de "Sexo en Nueva York" si! A lo Sarah Jessica Parker cocktail en mano en su salón d belleza, jeje :p

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per la teva entrada, ets un sol!

    ResponElimina