dimecres, 15 de gener del 2014

D'Aleyda, molt més que complements

*AQUEST COMERÇ A TANCAT LES SEVES PORTES

Bé, per fi arriba el primer post de rebaixes i amb això...un post que feia dies, per no dir mesos...que tenia previst escriure. Avui mostraré en aquest post una de les meves adquisicions d’aquesta nova temporada de rebaixes, que personalment vaig estrenar “massa bé” el passat cap de setmana. D’aquesta manera aprofito per escriure d’un dels comerços que fa pocs mesos que vaig descobrir, i  que com bé veureu, queda reflectit que s’ha convertit en tot un referent per a mi: un comerç on cercar-hi tan peces de vestir com complements.
Avui escric D’Aleyda. Molt possiblement coneixeu, i sinó segur que heu vist aquest comerç especialitzat en complements, accessoris i roba per a dona, situat al cèntric Carrer Monterols. En vareu poder llegir la meva crònica publicada al nº d’octubre per de la NW LaRevista de Reus, si no heu tingut l’ocasió, avui torno a escriure’n, i a més, us mostraré totes les meves adquisicions de totes les vegades que hi he anat, perquè això si...per mi ha estat impossible anar-hi i no sortir-ne carregada!
Com ja apuntava a la meva crònica, a D’Aleyda el concepte del complement és diferent. La majoria entenem que un complement pugui ser un mocador, unes arracades, un collaret, però a D’Aleyda el que realment fa la funció de complement és la peça de vestir, i aquell collaret, les sabates o la bossa de mà es converteixen amb els protagonistes dels nostres looks.


D’Aleyda, és un espai encantador, dolç i amb un toc romàntic, molt femení. Un lloc on de seguida t’hi sents a gust. Tan l’Aleyda Martí, propietària d’aquest establiment, sempre al peu del canor, com la resta del personal, fan de la teva visita a la botiga, una experiència molt reconfortant, quasi terapèutica: t’assessoren, et donen la seva opinió, t’informen de les tendències i sobretot, et parlen de forma molt sincera. Perquè és cert que ens agrada que ens diguin que una cosa ens queda bé, però el que està clar, es que també ens agrada que ens diguin el que no ens afavoreix.







I aquí teniu les meves adquisicions. Tot va començar amb una bossa de mà...un accessori que s’ha convertit en un indispensable del meu dia a dia. Una bossa gran de dos anses, en color marró fosc i un toc metal·litzat, amb un compartiment interior on posar-hi els objectes més petits i a l’exterior perfecte per aquelles coses més voluminoses, tipus llibreta, agenda o el meu iPad. Més que perfecte! 




Però la bossa no va sortir sola de la botiga, a ella la van acompanyar un vestidet tipus bata de color rosa amb encaix en color cru a l'espatlla i un print "retro" de nenes anant a l'escola de la marca espanyola El Armario de Lulu i un conjunt de collaret i polsera de cuir verd amb cadena dorada i abaloris en groc transparent ben extremat








En una altre de les meves visites a D'Aleyda, aquest en va ser el resultat: una camiseta de màniga curta amb uns estampats super femenins i un coll molt original amb flors, brodats i perles, també de L'Armario de Lulu, i una faldilla negre amb un toc brillant de Naf Naf: un bàsic amb tocs de tendència...







I per últim, l'adquisició de rebaixes! Un parell de sabates, que tot no ser del dissenys pròpis de l'Aleyda, són unes sabates abotinades increïblement elegants, sofisticades i femenines al 100%, de Roberto Botella 





Que us semblen les meves compres? Ja veieu que a D'Aleyda podeu trobar de tot, models exclusius, sabates dissenyades per la pròpia Aleyda, i tot amb un toc molt femení. De ben segur que us seguiré ensenyant moltes cosetes d'aquest comerç...mentres, no deixeu escapar les rebaixes que ofereix... molt i molt interessants! 

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

1 comentari:

  1. Molt xulo el post i moltes gràcies per la teva confiança :) Ens veiem aviat. Petons

    Aleyda

    ResponElimina