diumenge, 19 de gener del 2014

La meva agenda del 2014 / Mr. Wonderful / 7 de Temps

Potser aquest post arriba una mica tard, tot i que encara estem a principi d’any i segur que algú encara no ha estrenat agenda. Es cert que ara, amb aquests mòbils, tauletes i ordinadors és fàcil apuntar-se les coses, però jo encara segueixo amb el mètode clàssic.
Aquest any la meva agenda és ben especial, es tracta de l’agenda de Mr. Wonderful, una marca que s’ha fet famosa pels seus missatges positius i el seu “bon rotllo” transmès de forma original, a través de les xarxes socials. Mr. Wonderful ven els seus productes a través de la seva botiga online, i també podem trobar els seus objectes de decoració, papereria, per a l’oficina, scrapbook, tasses i altres objectes de regal molt originals en els seus punts de venta. A Reus, trobem totes aquestes propostes i molt més a 7 de Temps. A la meva crònica del mes de desembre de la Revista NW, vaig escriure d’aquest comerç amb molt d’encant situat al C. Amargura, 61, especialitzat en coses boniques, objectes de decoració, de regals, i coses originals que ajuden a fer  especials i únics els nostres esdeveniments. Allí a més de Mr. Wonderful, podem trobar petits tresors de marques com Holamama, Artemio, My Little Party, Twenty Violets i moltes més sorpreses. 

Font: Xic Moments (Blog de 7deTemps)
L’agenda Mr. Wonderful va de setembre de 2013 a desembre de 2014. El format és en 2 pàgines per setmana. Té moltes pàgines per anotar les coses del dia a dia, 5 pàgines per fer anotacions, 6 pàgines per anotar les coses més importants, 5 pàgines més de llistes amb data, i  8 fulles plenes d’etiquetes adhesives, ideals per marcar aniversaris, anotar cites importants, recordatoris o marcar les vacances i els viatges. A més, a cada setmana podem llegir una frase cèlebre ben optimista per animar-nos.










Us deixo l’enllaç al blog de Mr. Wonderful: Muy molón, i el blog de 7deTemps: xicmoments, dos blogs plens d’idees, coses boniques i positivisme al màxim!!

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

1 comentari: